.

.

New
Univerzalni podlaktice za atv, zaštita za ruke 7/8 inča 22 mm i 1 1/8 inča 28 mm, Plastična zaštita od polipropilena za off-road KX KXF 65 85 125 250 KX65, motocikl, motocross, Supermoto, bike, ZELENA

Univerzalni podlaktice za atv, zaštita za ruke 7/8 inča 22 mm i 1 1/8 inča 28 mm, Plastična zaštita od

HRK 230.40

Na skladištu
U skladištu.

➤ OPREMA - naslon za ruku za motocikl Odgovara za sve kormila U rasponu 7/8" od 22 mm i 1 1/8" 28 mm. BROJ - Komplet Kućišta Za Ruke I Komplet Za Ugradnju.Uputstvo Za Ugradnju NIJE Uključen.Izbor boje : imamo Crvena/Bijela/Crna/Narančasta/Plava/Zelena/Žuta boja kao Slika. ➤ FUNKCIJA - Zaštita Ruku Zaštititi Ruke Od Četke, Kamenja, Blata I Hladnog Vjetra.S Dovoljno Prostora Za Upravljanje Тормозными Sudbini I Drugim Uređajima.Jednostavnost Instalacije. ➤ VISOKA KVALITETA - Materijal za zaštitu ruku moto-plastika PP i aluminijske legure. ➤ POSEBNA NAPOMENA - Promjer Montaže Uređaja Za Zaštitu Ruku se Može Podesiti.Ako Ste spremili Crni Plastični Prsten, To Može Stati Na Upravljaču Promjera 7/8 Inča 22 mm. Ako Uklonite Crni Plastični Prsten, To Može Stati Na Upravljaču Promjera 1 1/8 Inča 28 mm. 100% Novi, Nikada Ne Монтировался Učinkovito Štite svoje Ruke Tijekom Vožnje Smanjite Umor Ruku Ili Prstiju Zaštitite Ruke Od Četke, Kamenja, Blata I Hladnog vjetra S Dovoljno Prostora Za Upravljanje Тормозными Kablovima I Drugim Uređajima,obratite pažnju na veličinu pri odabiru, možete provjeriti veličina na slici.Jednostavnost Instalacije.

Osnovne karakteristike

Izbor Boja:
Kao na slikama(imamo crvena/Bijela/Crna/Narančasta/Plava/Zelena/Žuta boja, ako trebate promijeniti boju, molimo vas, kontaktirajte nas.)
Materijal:
PP-Plastika I Aluminij Legura
➤Oprema:
➤Univerzalne Montažne Setove Za Sve Motocikle, Enduro :
➤Pogodan za sve kormila u rasponu 7/8 od 22 mm i 1 1/8 28 mm. :
Veličina:
33 cm*14,5 vidi
Paket uključuje:
Set Ručnih Osigurača I Kit Za Примерки :
Uputstvo za ugradnju NIJE uključen :
Molimo Vas, Pobrinite Se Da Možete Pronaći Svoje Bicikle U Snop Prije Naručivanja. :
I Ne Ustručavajte Se Kontaktirati Nas ! :
Obnovljeno

Najbolje ponude